Skip to main content

Underhåll

Träningsutrustning

Danska NOORD har med Spirerne utgått från enkel dansk design och utvecklat motionsredskap för utomhusbruk med minimalt underhåll. Alla material har valts ut speciellt för att kunna klara ett skiftande klimat.

Designen på de allsidiga träningsredskapen garanterar minimalt underhåll genom att inte ha några rörliga delar, de behöver därför varken smörjas, rengöras eller efterspännas. Därmed undviks oförutsedda merkostnader på underhållskontona för rekreationsområdena.

Under designprocessen av NOORDs utomhusredskap, väger minimalt underhåll och funktionalitet tungt. Vårt mål är att träningsredskapen ska vara lika snygga och estetiskt tilltalande efter flera år i det skandinaviska klimatet, som när träningsområdet anlades. NOORD har gjort en grundlig undersökning om inventarier i stadsrummet. Undersökningen visade vilka produktdelar i det offentliga rummet som utsätts mest för slitage, vatten, vind och väder. Undersökningen har därefter utgjort underlag för designen av NOORDs produkter. Därför använder vi varken skruvar eller bultar i tillverkningen av träningsredskapen och de har inga rörliga delar. Motionsredskapen tillverkas i rostskyddsbehandlat och pulverlackerat stål. De utvalda materialen garanterar den goda hållbarheten.

LÄS MER OM VÅR FITNESSUTRUSTNING FÖR UGEGYM

SwedishDanishEnglishGerman