Skip to main content
bingfield
Ny och förbättrad park med utrustning från NOORD

Tillskottet av NOORDs träningsutrustning främjar inte bara fysisk aktivitet och välbefinnande utan förbättrar också parkens övergripande attraktivitet och funktionalitet. Tillskottet av olika utomhusaktiviteter och förbättringar i parken kommer att göra den till en attraktiv och stimulerande destination för utbildningsinstitutioner och lokalbefolkningen.

Det utökade utbudet av aktiviteter kommer att tillgodose olika intressen och åldersgrupper och ge möjlighet till utbildning, träning och utforskning i en engagerande utomhusmiljö. Denna omvandling förväntas uppmuntra till samhällsengagemang och motivera människor att delta i parkens aktiviteter.

Förbättringar av Bingfield Park med utrustning för utomhusgymnastik

I juli 2023 inledde Islington Council förbättringsarbetet för Bingfield Park i Islington, London, för att ge lokalbefolkningen nya och bättre möjligheter att tillbringa tid utomhus i naturen. Den ideala idén var att “göra området mer biodiverst, barnvänligt och roligt för besökare.” NOORD Outdoor Fitness har levererat ännu en gång och kompletterat med den bästa utrustningen för utomhusfitness, vilket gör träningsområdet i Bingfield Park komplett.

Improvements to Bingfield Park with outdoor gym equipment

Utomhusmiljö för alla

Bingfield Park ligger i närheten av flera skolor och utbildningsinstitutioner, till exempel Central Saint Martins University och andra grundskolor. Närheten till dessa skolor gör parken till ett lämpligt utomhusområde för aktiviteter och lärande utomhus för eleverna.

Parken erbjuder många fördelar, bland annat en lekplats för unga besökare, en handcykel – en specialcykel avsedd för personer med funktionsnedsättning, vidsträckta grönområden som är perfekta för promenader eller picknick, en basketplan, en fotbollsplan och olika rekreationsmöjligheter som alla kan njuta av utan några skyldigheter.

Lägga till nya lokala anläggningar med NOORD

Islington Council, boende och samhällsorganisationer som We are Cally arbetade tillsammans för att omforma området genom att investera 1,25 miljoner pund. Den övergripande idén är att “planera för att göra vår stadsdel renare, grönare och hälsosammare”. Därför är NOORD Outdoor Fitness den perfekta producenten för förbättringsprojektet i Bingfield Park. Tack vare det 100 % återvinningsbara stålet minskar vi vårt koldioxidavtryck samtidigt som vi bidrar till en cirkulär ekonomi.

NOORDs produkter är pulverlackerade träningsredskap för utomhusbruk som är väderbeständiga och inte har några rörliga delar, dvs. det finns inga skruvar, bultar eller något annat som kan tas bort från redskapen och användas för vandalism. Utrustningen kan därför användas av människor i alla åldrar och på alla träningsnivåer. De är idealiska för barn och ungdomar som en del av en rolig och utmanande träning.

Precis som all träningsutrustning i NOORDs Spirer-serie är utrustningen som levererats till detta projekt utformad för att skapa en estetisk och funktionell träningsyta i bostadsområden, på skolgårdar och i offentliga parker. Utrustningen är idealisk för offentliga utrymmen och är utformad för träning med din egen kroppsvikt, vilket minimerar risken för överbelastningsskador.

Outdoor elegant fitness equipment for calisthencis exercises from NOORD

Högskolor och universitet efterfrågar träningsutrustning för utomhusbruk

På högskolor och universitet i Danmark och i resten av världen ser vi också en ökande efterfrågan på områden med träningsredskap utomhus. På Roskilde Gymnasium i Danmark har skolan valt att skapa ett område med utomhusfitnessutrustning i närheten av skolans hall och bollplaner, så att det under sommarmånaderna är möjligt att integrera utrustningen i idrottslektionerna.

Området är vackert beläget mellan tallar och buskar, som ramar in området på bästa sätt. Under redskapen har skolan valt en gummiyta med sin egen logotyp som fallskydd. Skolans område med utegym består av armhävningsstänger, parallellstänger, hopplådor i olika höjder och stänger för triceps extensions.

Varför skolor och utbildningsinstitutioner bör fokusera på rörelse

Vi är stolta över att kunna presentera vårt sortiment av utomhusutrustning som är skräddarsydd för skolor och offentliga institutioner. Genom att kombinera inlärning med rörelse kan vi skapa en dynamisk inlärningsmiljö som inte bara gynnar enskilda elever och deltagare, utan också stärker hela samhället.

Genom att integrera rörelse i undervisningen är det möjligt att engagera eleverna på ett mer aktivt och praktiskt sätt. Studier visar att rörelsebaserad inlärning förbättrar förståelsen, minnet och problemlösningsförmågan.

Korta pauser för fysisk aktivitet kan också förbättra elevernas koncentration och uppmärksamhet. Genom att tillhandahålla utrustning för lek och rörelse utomhus kan man skapa möjligheter till dessa viktiga pauser under skoldagen.

Läs mer om våra projekt
Outdoor exercise area for young people made by NOORD

Scandinavian Center Aarhus

Scandinavian Center i Århus erbjuder gratis utomhusträning I Århus finns det gott om möjligheter att motionera och träna utomhus. En av de platser där det är möjligt att träna gratis...

Read More
Outdoor durable fitness equipment in Potsdam Berlin made by NOORD

Minsk Terrasserne

Bytorv i Postdam fick utomhusträningsutrustning Vi på NOORD är glada över att vara representerade på detta magnifika nya torg i Potsdam, som är både ett historiskt och modernt utrymme som...

Read More
Outdoor fitness equipment for parks and urban areas

Elegant fitnesspark i Roskilde, Danmark

Elegant fitnesspark i Roskilde, Denmark NOORD Outdoor Fitness har levererat en fitnesspark med träningsredskap för utomhusbruk och wetpour-gummibeläggning till Roskilde kommun i Danmark. Placeringen av parken har valts så att...

Read More

Schools and Educational Institutions

Schools and educational institutions want to activate students It is often difficult to get older pupils to move and be physically active during recess. In Denmark, it is a legal...

Read More
Outdoor crossfit equipment on a roofop

Rörelse för unga människor samman

Utomhusutrustning i skolor och offentliga institutioner skapar en samlingspunkt för samhället. Den uppmuntrar till aktivitet och interaktion bland både barn och vuxna, vilket stärker sociala band och en känsla av gemenskap.


Med fler möjligheter till lek och motion utomhus förbättras livskvaliteten för alla i samhället. Barn och familjer kan njuta av att vara aktiva tillsammans och skapa hälsosamma vanor och livslånga minnen.


Ett välutrustat utomhusområde vid skolor och offentliga institutioner gör samhället mer attraktivt för nykomlingar och investerare. Det signalerar ett engagemang för hälsa, välbefinnande och utbildning, vilket kan locka positiva resurser till området.

Bli inspirerad

Er du ikke sikker på, hvordan vores udstyr kan integreres i skoler og offentlige institutioner? Lad dig inspirere af de mange forslag på vores hjemmeside, eller kontakt os for vejledning.


Der er ingen grænser for, hvordan man kan sammensætte udstyr fra Noord, og det kan derfor kombineres på et væld af forskellige måder. Vores udstyr er velegnet til både mindre og større områder, så det kan passe naturligt ind i området.


Uanset hvilken type fitnessbane eller udendørs træningsområde du ønsker at skabe i det fri, kan vores udstyr tilpasses efter dine behov og ønsker. Vi har alt, hvad du skal bruge for at skabe et stimulerende og aktivt miljø.


Vores produkter er designet med tanke på holdbarhed og sikkerhed. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger og rådgivning, så du kan være sikker på, at det udstyr, du vælger, passer perfekt til dit anlæg og dit budget.

Translated with DeepL.com (free version)

Kontakta oss

Hvis du er på udkig efter en professionel forretningspartner, er du kommet til det rette sted. Vi sætter en ære i at yde en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring, og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

Vi har samarbejdet med SCAPE, BIG, PLH, OPLAND, schønherr og mange andre.

EnglishGermanSwedishDanish