Skip to main content
NOORD_utomhus Fitnessutrustning-på-ungdomshem
Scandinavian Center i Århus erbjuder gratis utomhusträning

I Århus finns det gott om möjligheter att motionera och träna utomhus. En av de platser där det är möjligt att träna gratis och ostört är vid Scandinavian Center, där några av NOORDs vackra och skulpturala träningsredskap för utomhusbruk har installerats.

Dansk design och produktion
180 standard RAL-färger
Enligt EN16630
Minimalt underhåll

Utomhusträningsutrustning ska motivera unga människor till en hälsosammare livsstil

I dag rymmer Scandinavian Center Aarhus ett brett utbud av faciliteter såsom hotell, företag, privatsjukhus, fitness etc. Centret ligger i hjärtat av Århus och mycket nära stadens kulturliv med bland annat ”Musikhuset”, rådhustorget och Godsbanen som närmaste grannar.

I mitten av byggnaderna vid Scandinavian Center har man etablerat en mysig gårdsmiljö med bänkar och växter. De gemensamma rekreationsområdena med ett utomhusträningsområde med träningsredskap från NOORD är en samlingspunkt för hela området, där man kan träna, umgås och koppla av samtidigt.

Området med 9 olika träningsredskap ligger på taket till byggnadens underjordiska parkeringsplats. Utrustningen kommer att bidra till att hålla de ungdomar som bor i Scandinavian Centers bostäder sysselsatta på ett hälsosamt och inspirerande sätt.

Utbudet av utomhusträningsutrustning är stort

På Scandinavian Center pryda ”Spirerne” en takterrass till förmån för invånare och turister i centrala Århus. På takterrassen finns utrustning som parallellstänger, stänger för triceps dips, Spirer Boxe för lounges, pull up-stänger i olika höjder för övningar som straight bar dips, pull ups och windshield wipers, och incline bench för olika magövningar.

Träningsutrustning i vacker dansk design

Redan från början har NOORD fokuserat på design när det gäller produkter för stadsområden. Därför har vi utvecklat träningsredskap för utomhusbruk i en vacker design som ser ut som vackra skulpturer och därmed inte förstör ett område nära bostäder, terrasser och mysiga hörn.

Att träna utomhus blir alltmer populärt, och det finns flera goda skäl till detta. Först och främst är det ett utmärkt sätt att njuta av naturen samtidigt som man får motion.

FAQ om Calisthenics
Finns det garanti på calisthenics utrustning på NOORD?

NOORD ger tio års garanti på strukturella-, material- och produktionsfel. Garantin täcker inte fel som är ett resultat av försummat underhåll, normalt slitage, skada eller bleknade färger. Garantin kräver att NOORDs rekommendationer för installation och underhåll följs. Kontakta oss angående garantin om området ligger inom 5 km från saltvatten.

Se vores projekter

Elegant fitnesspark i

Elegant fitnesspark i Roskilde, Danmark. NOORD Outdoor Fitness har levererat en fitnesspark med utomhusträningsutrustning och våtformad gummibeläggning till kommunen Roskilde i Danmark. Platsen för parken...

Læs mere

Ett prestigeprojekt i

Ett prestigeprojekt i Hong Kong Ett prestigeprojekt i Hong Kong Träning med utsikt över havet, bergen och staden Takterrasser utnyttjas alltmer för avkoppling, grillkvällar och...

Læs mere

Calisthenics

Calisthenicsutrustning Calisthenics udstyr med høj funktionalitet og holdbarhed, som henvender sig til en bred målgruppe, bliver oftere og oftere brugt i byggeprojekter for kommuner, på...

Læs mere
Kontakta oss

Om din stad eller ditt bostadsområde behöver träningsredskap för utomhusbruk för att invånarna ska kunna njuta av den, kontakta oss redan idag.

SwedishDanishEnglishGerman