Skip to main content
Outdoor fitness equipment to motivate young people made by Danish company NOORD
Scandinavian Center i Århus erbjuder gratis utomhusträning

I Århus finns det gott om möjligheter att motionera och träna utomhus. En av de platser där det är möjligt att träna gratis och ostört är vid Scandinavian Center, där några av NOORDs vackra och skulpturala träningsredskap för utomhusbruk har installerats.

Utomhusträningsutrustning ska motivera unga människor till en hälsosammare livsstil

I dag rymmer Scandinavian Center Aarhus ett brett utbud av faciliteter såsom hotell, företag, privatsjukhus, fitness etc. Centret ligger i hjärtat av Århus och mycket nära stadens kulturliv med bland annat ”Musikhuset”, rådhustorget och Godsbanen som närmaste grannar.

I mitten av byggnaderna vid Scandinavian Center har man etablerat en mysig gårdsmiljö med bänkar och växter. De gemensamma rekreationsområdena med ett utomhusträningsområde med träningsredskap från NOORD är en samlingspunkt för hela området, där man kan träna, umgås och koppla av samtidigt.

Området med 9 olika träningsredskap ligger på taket till byggnadens underjordiska parkeringsplats. Utrustningen kommer att bidra till att hålla de ungdomar som bor i Scandinavian Centers bostäder sysselsatta på ett hälsosamt och inspirerande sätt.

Outdoor exercise area for young people made by NOORD

Utbudet av utomhusträningsutrustning är stort

På Scandinavian Center pryda ”Spirerne” en takterrass till förmån för invånare och turister i centrala Århus. På takterrassen finns utrustning som parallellstänger, stänger för triceps dips, Spirer Boxe för lounges, pull up-stänger i olika höjder för övningar som straight bar dips, pull ups och windshield wipers, och incline bench för olika magövningar.

Träningsutrustning i vacker dansk design

Redan från början har NOORD fokuserat på design när det gäller produkter för stadsområden. Därför har vi utvecklat träningsredskap för utomhusbruk i en vacker design som ser ut som vackra skulpturer och därmed inte förstör ett område nära bostäder, terrasser och mysiga hörn.

Att träna utomhus blir alltmer populärt, och det finns flera goda skäl till detta. Först och främst är det ett utmärkt sätt att njuta av naturen samtidigt som man får motion.

Läs mer om våra projekt
Outdoor fitness equipment for parks and urban areas

Elegant fitnesspark i Roskilde, Danmark

Elegant fitnesspark i Roskilde, Denmark NOORD Outdoor Fitness har levererat en fitnesspark med träningsredskap för utomhusbruk och wetpour-gummibeläggning till Roskilde kommun i Danmark. Placeringen av parken har valts så att...

Read More
Memphis - Tom Lee Park

Tom Lee Park

NOORD träningsutrustning i Tom Lee Park Installationen av NOORDs träningsutrustning i Tom Lee Park främjar inte bara motion och välbefinnande utan förbättrar också parkens övergripande attraktivitet och funktionalitet. Tom Lee...

Read More
Activity park for outdoor urban activity with elegant dainsh designed outdoor equipment

Svanemøllen – Activity park

Faciliteter för fysisk aktivitet Under 2019 bjöds NOORD in för att bidra till Aktivitetsringen vid Svanemøllen. Målet var att skapa ett projekt där ”utformningen av lekanläggningar och anläggningar för fysisk...

Read More

Kontakta oss

Om du letar efter en professionell affärspartner har du kommit till rätt ställe. Vi är stolta över att kunna erbjuda en utomordentligt bra service. Vårt team har många års erfarenhet och vi finns gärna till hands när du behöver råd eller sparring för ditt projekt.

EnglishGermanSwedishDanish