FAQ

De 10 vanligaste frågorna

Vi kan tillverka redskapen i den RAL-färg du önskar, utan att det kostar extra.

Ja, under fliken information/idéförslag finns exempel på olika utformningar (här). Du är också välkommen att kontakta oss för ytterligare visualiseringar. Kontakta oss här: ss@noordoutdoorfitness.se

NOORD hjälper gärna till med att designa en unik lösning för ett enskilt uppdrag, baserat på dina önskemål och behov. Våra duktiga rådgivare utarbetar en 3D-visualisering av området som gör det lättare för dig att föreställa dig hur det färdiga resultatet kommer att se ut.

NOORD ger tio års garanti på strukturella-, material- och produktionsfel utförda i stål.

Nej, NOORDs produkter har inga rörliga delar, skruvar, bultar eller skarvar. Detta gör NOORDs träningsredskap i det närmaste helt underhållsfria och samtidigt vandalsäkra.

Skicka e-post till ss@noordoutdoorfitness.se, så svarar vi med en katalog och prislista.

En installationshandbok medföljer alla våra produkter. Om vi har ritat anläggningen, gör vi samtidigt en översiktsskiss med mått. Se monteringsanvisningarna under fliken träningsredskap.

Vi levererar till hela världen. Förskottsbetalning sker via banköverföring.

NOORD har gjort en grundlig undersökning om inventarier i stadsrummet. Undersökningen visade vilka produktdelar i det offentliga rummet som är mest utsatta för slitage, skadegörelse, vind och väder. Undersökningen har därefter utgjort underlag för designen av NOORDs produkter. Därför använder vi varken skruvar eller bultar i tillverkningen av träningsredskapen och de har inga rörliga delar. Träningsredskapen tillverkas i rostskyddsbehandlat och pulverlackerat stål. De utvalda materialen garanterar lång livslängd.

NOORDs träningskoncept är designat för flera träningsformer, såsom crosstraining, calisthenics (kroppsviktsträning), HIIT (högintensiv intervallträning), cirkelträning och tillbehör (träning med TRX och gummiband). De funktionella träningsredskapen från NOORD passar en bred målgrupp, där alla oberoende av ålder och nivå, kan använda dem för olika övningar.