Skip to main content
Memphis - Tom Lee Park
NOORD träningsutrustning i Tom Lee Park

Installationen av NOORDs träningsutrustning i Tom Lee Park främjar inte bara motion och välbefinnande utan förbättrar också parkens övergripande attraktivitet och funktionalitet. Tom Lee Park, som ligger längs Mississippifloden i Memphis, Tennessee, är en populär utomhusdestination som är känd för sina natursköna vyer och rekreationsmöjligheter.

Med tillägget av olika utomhusaktiviteter och förbättringar i Tom Lee Park, till exempel införandet av NOORD fitnessutrustning, kommer parken att bli en ännu mer tilltalande och stimulerande destination.

Historiskt allmänt område med Fitnessutrustning

Tom Lee Park är en offentlig park som ligger längs Memphis River i Tennessee. Den är uppkallad efter Tom Lee, en lokal afroamerikansk man som räddade 32 personer från en sjunkande ångbåt 1925. Det är därför en stor ära att ha NOORDs träningsutrustning på denna historiska plats. Under årens lopp har Tom Lee Park förbättrat sitt utrymme och sina aktiviteter och erbjuder nu stora grönområden som lämpar sig för picknick, sportaktiviteter eller bara avkoppling utomhus.

Tom Lee Park fungerar som ett gemensamt område för sammankomster och är värd för olika evenemang och festivaler under hela året. Från musikfestivaler till kulturfester spelar parken en viktig roll för att främja samhällsandan och ge minnesvärda upplevelser för invånare och turister. Med NOORDs nya träningsutrustning berikas parkens utbud ytterligare och uppmuntrar människor i alla åldrar till en aktiv livsstil samtidigt som de kan njuta av parkens historiska betydelse och naturliga skönhet.

Memphis - Tom Lee Park

Tom Lee Park fitnessområde

Parken är främst känd för sina grönområden och evenemangslokaler, men fitnessområdet ger besökarna möjlighet att motionera utomhus. Fitnessområdet ligger i parkens vidsträckta grönområden, vilket ger en uppfriskande utomhusmiljö för fysisk aktivitet. Den natursköna utsikten över Mississippifloden och parkens omgivningar gör det ännu mer lockande att träna utomhus. Precis som andra faciliteter i Tom Lee Park är fitnessområdet gratis att använda och tillgängligt för parkbesökare i alla åldrar och på alla konditionsnivåer. Det är ett välkomnande utrymme för individer och familjer som vill hålla sig aktiva samtidigt som de njuter av parkens naturliga skönhet.

NOORD tillhandahåller utmärkt utrustning

NOORDs produkter är pulverlackerad träningsutrustning för utomhusbruk som är väderbeständig och inte har några rörliga delar, dvs. det finns inga skruvar, bultar eller annat som kan tas bort från utrustningen och användas för vandalism. Utrustningen kan därför användas av människor i alla åldrar och på alla träningsnivåer. De är idealiska för barn och ungdomar som en del av en rolig och utmanande träning.

Precis som all träningsutrustning i NOORDs Spirer-serie är utrustningen som levererats till detta projekt utformad för att skapa en estetisk och funktionell träningsyta i bostadsområden, på skolgårdar och i offentliga parker. Utrustningen är idealisk för offentliga utrymmen och är utformad för träning med din egen kroppsvikt, vilket minimerar risken för överbelastningsskador. Stationerna kan innehålla pull-up-stänger, parallella stänger för dips, sit-up-bänkar och annan utrustning för att träna olika muskelgrupper.

Outdoor elegant fitness equipment for calisthencis exercises from NOORD

Högskolor och universitet efterfrågar träningsutrustning för utomhusbruk

På högskolor och universitet i Danmark och i resten av världen ser vi också en ökande efterfrågan på områden med träningsredskap utomhus. På Roskilde Gymnasium i Danmark har skolan valt att skapa ett område med utomhusfitnessutrustning i närheten av skolans hall och bollplaner, så att det under sommarmånaderna är möjligt att integrera utrustningen i idrottslektionerna.

Området är vackert beläget mellan tallar och buskar, som ramar in området på bästa sätt. Under redskapen har skolan valt en gummiyta med sin egen logotyp som fallskydd. Skolans område med utegym består av armhävningsstänger, parallellstänger, hopplådor i olika höjder och stänger för triceps extensions.

Varför skolor och utbildningsinstitutioner bör fokusera på rörelse

Vi är stolta över att kunna presentera vårt sortiment av utomhusutrustning som är skräddarsydd för skolor och offentliga institutioner. Genom att kombinera inlärning med rörelse kan vi skapa en dynamisk inlärningsmiljö som inte bara gynnar enskilda elever och deltagare, utan också stärker hela samhället.

Genom att integrera rörelse i undervisningen är det möjligt att engagera eleverna på ett mer aktivt och praktiskt sätt. Studier visar att rörelsebaserad inlärning förbättrar förståelsen, minnet och problemlösningsförmågan.

Korta pauser för fysisk aktivitet kan också förbättra elevernas koncentration och uppmärksamhet. Genom att tillhandahålla utrustning för lek och rörelse utomhus kan man skapa möjligheter till dessa viktiga pauser under skoldagen.

Läs mer om våra projekt
Park area with durable fitness equipment from NOORD
Parks with SUDS technology

Stadsparker med SUDS-teknik och träningsutrustning Parker runt om i världen håller på att omvandlas till multifunktionella områden som fungerar både som grönområden och som lokala vattenuppsamlings- och dräneringsanläggningar. Detta sker...

Read More
Outdoor durable fitness equipment in Potsdam Berlin made by NOORD
Minsk Terrasserne

Bytorv i Postdam fick utomhusträningsutrustning Vi på NOORD är glada över att vara representerade på detta magnifika nya torg i Potsdam, som är både ett historiskt och modernt utrymme som...

Read More
Activity park for outdoor urban activity with elegant dainsh designed outdoor equipment
Svanemøllen – Activity park

Faciliteter för fysisk aktivitet Under 2019 bjöds NOORD in för att bidra till Aktivitetsringen vid Svanemøllen. Målet var att skapa ett projekt där ”utformningen av lekanläggningar och anläggningar för fysisk...

Read More
Outdoor crossfit equipment on a roofop

Rörelse för unga människor samman

Utomhusutrustning i skolor och offentliga institutioner skapar en samlingspunkt för samhället. Den uppmuntrar till aktivitet och interaktion bland både barn och vuxna, vilket stärker sociala band och en känsla av gemenskap.

Med fler möjligheter till lek och motion utomhus förbättras livskvaliteten för alla i samhället. Barn och familjer kan njuta av att vara aktiva tillsammans och skapa hälsosamma vanor och livslånga minnen.

Ett välutrustat utomhusområde vid skolor och offentliga institutioner gör samhället mer attraktivt för nykomlingar och investerare. Det signalerar ett engagemang för hälsa, välbefinnande och utbildning, vilket kan locka positiva resurser till området.

Bli inspirerad

Är du osäker på hur vår utrustning kan integreras i skolor och offentliga institutioner? Låt dig inspireras av de många förslagen på vår webbplats eller kontakta oss för vägledning.

Det finns inga begränsningar när det gäller att sätta ihop utrustning från Noord, och den kan därför kombineras på en mängd olika sätt. Vår utrustning är lämplig för både mindre och större områden, så att den kan passa naturligt in i området.

Oavsett vilken typ av fitnessbana eller utomhusträningsområde du vill skapa i det fria kan vår utrustning anpassas efter dina behov och önskemål. Vi har allt du behöver för att skapa en stimulerande och aktiv miljö.

Våra produkter är utformade med hållbarhet och säkerhet i åtanke. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar och rådgivning, så att du kan vara säker på att den utrustning du väljer passar perfekt för din anläggning och budget.

Kontakta oss

För oss på NOORD börjar ett lyckat projekt med ett bra samarbete. Vi kan hjälpa dig hela vägen från den första idén till det färdiga projektet. Våra duktiga projektledare och grafiska formgivare hjälper dig att visualisera och välja den utrustning som bäst passar dina behov. Vi tillhandahåller en färdig 3D-ritning av hela området så att du som kund enkelt kan se hur det färdiga projektet kommer att se ut.</p>

EnglishGermanSwedishDanish