Skip to main content
Bellahøj Outdoor Svimming pool
Bellahøjs utomhuspool får ny gummibeläggning

Förbättrad simupplevelse: Den uppgraderade utomhuspoolen Bellahøj erbjuder nu en förbättrad simupplevelse med en ny halkfri och genomsläpplig gummibeläggning. Denna uppgradering ger ett extra lager av komfort och säkerhet, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer och simmare att njuta av utomhusrekreation.

Perfekt läge för en utomhuspool

Bellahøj Friluftsbad är en populär utomhusbadanläggning i Köpenhamn, Danmark. Det är en av stadens äldsta och största utomhuspooler och erbjuder en unik upplevelse för både lokalbefolkningen och turister. Simhallen har både en huvudbassäng och en barnbassäng, vilket gör den lämplig för familjer. Läget gör det möjligt för besökare att kombinera simning med andra utomhusaktiviteter och rekreationsmöjligheter i parken. Efter ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen kan man koppla av på gräset, ta en promenad, spela bollspel eller njuta av en picknick under bar himmel. Detta är idealiskt för familjer, eftersom både barn och vuxna kan hitta aktiviteter som passar deras intressen.

Bellahøj Outdoor Svimming pool

Attraktiv och funktionell utomhuspool

Våra specialiserade gummibeläggningar hos NOORD, som är kända för träningsutrustning för utomhusbruk, erbjuder halkfria och fallskyddade lösningar som är idealiska för utomhuspooler som Bellahøj utomhuspool. Vi fokuserar på hållbarhet, säkerhet och estetik i vår design av genomsläppliga gummibeläggningar, som låter vatten passera och därmed hjälper till att förhindra pölar och stående vatten runt simbassänger.

Detta tillvägagångssätt säkerställer att Bellahøj utomhusbad har en attraktiv och funktionell yta runt sina pooler som inte bara är bekväm att gå på utan också uppfyller de nödvändiga säkerhetsstandarderna för badplatser. Vårt engagemang för att leverera kvalitetslösningar för utomhusmiljöer återspeglas i våra gummibeläggningar, som kombinerar innovation och funktionalitet för att skapa trevliga och säkra miljöer för besökare.

Den anpassade gummibeläggningen är utformad för att motstå klorerat vatten utan risk för missfärgning eller nedbrytning, vilket gör den perfekt lämpad för simbassänger. Vi har applicerat en naturlig sandfärgad yta som ger en behaglig strandkänsla samtidigt som den uppfyller nödvändiga säkerhetsstandarder. Den halkfria egenskapen gör att både barn och vuxna kan röra sig säkert runt poolerna utan att riskera att halka. Besökarna kan njuta av den mjuka ytan under fötterna, vilket bidrar till en bekväm och realistisk strandupplevelse i hjärtat av staden.

NOORDs gummibeläggning kombinerar estetik och funktionalitet, vilket förbättrar den unika atmosfären och tillgängligheten på denna populära utomhusbadanläggning.

Outdoor elegant fitness equipment for calisthencis exercises from NOORD

Högskolor och universitet efterfrågar träningsutrustning för utomhusbruk

På högskolor och universitet i Danmark och i resten av världen ser vi också en ökande efterfrågan på områden med träningsredskap utomhus. På Roskilde Gymnasium i Danmark har skolan valt att skapa ett område med utomhusfitnessutrustning i närheten av skolans hall och bollplaner, så att det under sommarmånaderna är möjligt att integrera utrustningen i idrottslektionerna.

Området är vackert beläget mellan tallar och buskar, som ramar in området på bästa sätt. Under redskapen har skolan valt en gummiyta med sin egen logotyp som fallskydd. Skolans område med utegym består av armhävningsstänger, parallellstänger, hopplådor i olika höjder och stänger för triceps extensions.

Varför skolor och utbildningsinstitutioner bör fokusera på rörelse

Vi är stolta över att kunna presentera vårt sortiment av utomhusutrustning som är skräddarsydd för skolor och offentliga institutioner. Genom att kombinera inlärning med rörelse kan vi skapa en dynamisk inlärningsmiljö som inte bara gynnar enskilda elever och deltagare, utan också stärker hela samhället.

Genom att integrera rörelse i undervisningen är det möjligt att engagera eleverna på ett mer aktivt och praktiskt sätt. Studier visar att rörelsebaserad inlärning förbättrar förståelsen, minnet och problemlösningsförmågan.

Korta pauser för fysisk aktivitet kan också förbättra elevernas koncentration och uppmärksamhet. Genom att tillhandahålla utrustning för lek och rörelse utomhus kan man skapa möjligheter till dessa viktiga pauser under skoldagen.

Läs mer om våra projekt​
Park area with durable fitness equipment from NOORD

Parks with SUDS technology

Stadsparker med SUDS-teknik och träningsutrustning Parker runt om i världen håller på att omvandlas till multifunktionella områden som fungerar både som grönområden och som lokala vattenuppsamlings- och dräneringsanläggningar. Detta sker...

Read More
Outdoor exercise area for young people made by NOORD

Scandinavian Center Aarhus

Scandinavian Center i Århus erbjuder gratis utomhusträning I Århus finns det gott om möjligheter att motionera och träna utomhus. En av de platser där det är möjligt att träna gratis...

Read More
Memphis - Tom Lee Park

Tom Lee Park

NOORD träningsutrustning i Tom Lee Park Installationen av NOORDs träningsutrustning i Tom Lee Park främjar inte bara motion och välbefinnande utan förbättrar också parkens övergripande attraktivitet och funktionalitet. Tom Lee...

Read More
Outdoor crossfit equipment on a roofop

Rörelse för unga människor samman

Utomhusutrustning i skolor och offentliga institutioner skapar en samlingspunkt för samhället. Den uppmuntrar till aktivitet och interaktion bland både barn och vuxna, vilket stärker sociala band och en känsla av gemenskap.

Med fler möjligheter till lek och motion utomhus förbättras livskvaliteten för alla i samhället. Barn och familjer kan njuta av att vara aktiva tillsammans och skapa hälsosamma vanor och livslånga minnen.

Ett välutrustat utomhusområde vid skolor och offentliga institutioner gör samhället mer attraktivt för nykomlingar och investerare. Det signalerar ett engagemang för hälsa, välbefinnande och utbildning, vilket kan locka positiva resurser till området.

Bli inspirerad

Är du osäker på hur vår utrustning kan integreras i skolor och offentliga institutioner? Låt dig inspireras av de många förslagen på vår webbplats eller kontakta oss för vägledning.

Det finns inga begränsningar när det gäller att sätta ihop utrustning från Noord, och den kan därför kombineras på en mängd olika sätt. Vår utrustning är lämplig för både mindre och större områden, så att den kan passa naturligt in i området.

Oavsett vilken typ av fitnessbana eller utomhusträningsområde du vill skapa i det fria kan vår utrustning anpassas efter dina behov och önskemål. Vi har allt du behöver för att skapa en stimulerande och aktiv miljö.

Våra produkter är utformade med hållbarhet och säkerhet i åtanke. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar och rådgivning, så att du kan vara säker på att den utrustning du väljer passar perfekt för din anläggning och budget.

Kontakta oss

Om du letar efter en professionell affärspartner har du kommit till rätt ställe. Vi är stolta över att kunna erbjuda en utomordentligt bra service. Vårt team har många års erfarenhet och vi finns gärna till hands när du behöver råd eller sparring för ditt projekt.

Vi har samarbetat med SCAPE, BIG, PLH, OPLAND, schønherr och många andra.

EnglishGermanSwedishDanish