Skip to main content
Hong-Kong-gym-equipment-rooftop-interior-design-and-design.jpg

Träning med utsikt över havet, bergen och staden

Takterrasser utnyttjas alltmer för avkoppling, grillkvällar och mycket annat. På NOORD har vi sett en ökad efterfrågan på träningsredskap med fotplattor för montering på takterrasser.

Dansk design och produktion
180 standard RAL-färger
Enligt EN16630
Minimalt underhåll

Träning med utsikt över havet, bergen och staden - ett prestigefyllt projekt av NOORD i Hongkong

Takterrasser kan innehålla både avkoppling, mysighet och utomhusträning.

Ett av NOORDs prestigefyllda projekt för installation av fitnessutrustning för utomhusbruk på vackra takterrassen i Hongkong högst upp i ett hyreshus, där du kan se ut över vattnet, bergen och staden medan du tränar. Arkitekten upptäckte NOORDs träningsutrustning när han ombads att utforma en estetisk, inspirerande utomhusmiljö med högkvalitativ, underhållsfri utrustning. Han ville montera produkterna på ett upphöjt trädäck i ljust trä och på flera nivåer, som kan användas både för träning och för återhämtning mellan träningspassen.

Dessutom prioriterade arkitekten att skapa en utomhusmiljö som var full av liv, med krukor och planteringar runt trädäcket med träningsutrustningen. Träningsutrustningen som arkitekten installerade är från danska NOORD och denna designserie kallas ”Spirerne” – eller ”Groddarna” på svenska, vilket passade väl in i hela filosofin för takterrassens atmosfär om att skapa en spirande miljö där man kan få ny energi.

Minimalistisk och estetisk dansk design

Den estetiska träningsutrustningen är minimalistisk och organisk i sin utformning och ser ut som användbara skulpturer som växer majestätiskt ur terrassbeläggningen. 

Takterrassen används dagligen av invånarna, som består av lokala och internationella affärsmän som äger en lägenhet i komplexet. Förutom fitnessområdet innehåller takterrassen en cocktailbar, en relaxavdelning med hängmattor och en jacuzzi. Utrustningen från NOORDs Spirer-sortiment har valts ut i två olika specialfärger som arkitekten noggrant valt ut.

NOORDs träningsutrustning för utomhusbruk är det perfekta alternativet till de vanliga designalternativen för takterrasser. Den populära träningsutrustningen finns i regnbågens alla färger och är lätt att passa in i en extraordinär utomhusdesign för uterummet. Se en färgkarta med NOORDs standardfärger här.

Det är enkelt och lätt att installera träningsutrustning på tak och terrasser

Förutom den vackra installationen på träterrassen i Hong Kong används fitnessutrustningen på många ställen där ytan inte är jord. På toppen av byggnaderna vid Sankt Hans psykiatriska sjukhus i Roskilde har man skapat små innergårdar där utrustningen ingår. I Sverige har de installerats på toppen av ett underjordisk parkeringshus, och vid Scandinavian Center i Århus har redskapen installerats på ett betongdäck, på en innergård och ovanpå taket till ett ungdomsboende.

Träningsutrustningen är lätt att installera, eftersom den kan levereras för installation på terrasser, oavsett om ytan är av betong, asfalt eller järn. Utrustningen finns med en specialfot som är utformad för installation på ytor där man inte kan gräva utan istället måste kunna skruva fast verktygen. Läs mer om montering på takterrasser här.

Other projects

Elegant fitnesspark i Roskilde, Danmark

Elegant fitnesspark i Roskilde, Danmark. NOORD Outdoor Fitness har levererat en fitnesspark med utomhusträningsutrustning och våtformad gummibeläggning till kommunen Roskilde i Danmark. Platsen för parken...

Læs mere

Ett prestigeprojekt i Hong Kong

Ett prestigeprojekt i Hong Kong Ett prestigeprojekt i Hong Kong Träning med utsikt över havet, bergen och staden Takterrasser utnyttjas alltmer för avkoppling, grillkvällar och...

Læs mere

Calisthenics

Calisthenicsutrustning Calisthenics udstyr med høj funktionalitet og holdbarhed, som henvender sig til en bred målgruppe, bliver oftere og oftere brugt i byggeprojekter for kommuner, på...

Læs mere
Låt NOORD hjälpa dig att starta ditt Calisthenics-äventyr

Med den funktionella och snygga utomhusträningsutrustningen från NOORD kan du skapa en enastående fitnesspark där du kan träna calisthenics, HIIT, crossfit och cirkelträning.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan starta aktiviteter i ditt område.

SwedishDanishEnglishGerman