Skip to main content
Crossfit-udstyr-fra-NOORD-180-standardfarver.jpg
Utomhus Crossfit-utrustning

Crossfit-utrustning med hög funktionalitet och hållbarhet, som riktar sig till en bred målgrupp, används allt oftare i byggprojekt för kommuner, på offentliga platser, på skolgårdar och inom föreningslivet.

Vi på NOORD har lång erfarenhet av design, produktion och försäljning av Crossfit-utrustning.

Dansk design och produktion
180 standard RAL-färger
Enligt EN16630
Minimalt underhåll

Utomhus Crossfit-utrustning

På NOORD skapar vi funktionell och stilren utomhusträningsutrustning som med stor nytta kan användas för den populära och intensiva träningsformen Crossfit. För att träna Crossfit använder man både sin egen kroppsvikt och fria vikter som hantlar, kettlebells och skivstänger.

Med ett par fria vikter i handen eller en hopprep kan du ha en fantastisk Crossfit-session med NOORDs utomhusträningsutrustning. Vår multifunktionella utrustning kan användas både för styrketräning och efterföljande stretching.

Utforska vår serie av utomhusträningsutrustning vid namn Spirer och hitta inspiration till din nästa fitnesspark.

Slitstark och funktionell utrustning från NOORD

När vi designar träningsutrustning på NOORD har vi fokus på funktionalitet, design, hållbarhet och säkerhet.

Funktionalitet

Vår utrustning är skapad med ögonen på att kunna användas för mer än bara en övning. Några av de mest populära Crossfit-övningarna är till exempel box jumps eller inclined push-ups, som man med fördel kan använda vår Spirer BOX för att utföra olika svårighetsgrader av. På samma sätt är all vår utrustning skapad för att hjälpa dig att få en komplett träning.

Design

Vår serie av träningsutrustning har fått sitt namn Spirer just för att den är designad med ögonen på att kunna smälta in naturligt i sin omgivning. Träningsutrustningen spirar upp ur marken och blir en harmonisk del av sin miljö. Vi tillverkar träningsutrustning i mer än 180 olika färger och det finns garanterat en färg som passar in i den miljö där du vill ha din fitnesspark.

Hållbarhet

All vår utrustning av stål är rostskyddad vilket säkerställer en lång livslängd. Dessutom är det pulverlackerat vilket betyder att det är extremt motståndskraftigt mot slitage, vind och väder. Några av våra produkter, som våra pilatesbollar, är gjorda av EPDM-gummi som är motståndskraftigt mot varierande temperaturer och väderförhållanden.

Säkerhet

All vår utrustning uppfyller alla regler och krav inom DS/EN16630, vilket betyder att den uppfyller europeiska standarder för utomhusträningsutrustning. På så sätt kan du tryggt träna med vår utrustning

Få en 3D-visualisering av din träningspark

Drömmer du om att designa en fitnesspark med utomhusträningsutrustning som kan användas till allt från Crossfit till HIIT-träning eller Calisthenics, då kan vi på NOORD skapa en 3D-visualisering av en fitnesspark utifrån dina önskemål och krav. På så sätt kan du få en överblick över saken och få en bättre överblick över vad som fungerar bäst för dig.

 

Vi har duktiga rådgivare som står redo att guida dig för att få den perfekta fitnessparken.

 

FAQ om vores udstyr og CrossFit
Vilka är fördelarna med att utöva Crossfit?

Crossfit är små intensiva träningspass på 10-25 minuter, vilket gör det perfekt för dig med en hektisk vardag eller dig som vill ha träningen snabbt avklarad.

Du kan enkelt justera olika Crossfit-övningar till din nivå, så att du kan börja bekvämt och gradvis bygga upp både din kondition, fettförbränning och styrka.

Det är en allround-träning som aktiverar hela kroppen och ger dig en effektiv träning.

 

Till vilka levererar vi vanligtvis Crossfit-utrustning?

Vi leverer vanligtvis vårt träningsutrustning till Crossfit- och fitnesscenter som har en utomhusområde där du kan träna.

Dessutom levererar vi till offentliga parker, skolor och bostadsområden som vill ha utomhus fitnessutrustning.

Hur många personer kan använda utrustningen samtidigt?

Våra olika produkter kan användas av flera personer samtidigt, om man till exempel väljer Spirer Monkey Bars.

Se vores projekter

Elegant fitnesspark i

Elegant fitnesspark i Roskilde, Danmark. NOORD Outdoor Fitness har levererat en fitnesspark med utomhusträningsutrustning och våtformad gummibeläggning till kommunen Roskilde i Danmark. Platsen för parken...

Læs mere

Ett prestigeprojekt i

Ett prestigeprojekt i Hong Kong Ett prestigeprojekt i Hong Kong Träning med utsikt över havet, bergen och staden Takterrasser utnyttjas alltmer för avkoppling, grillkvällar och...

Læs mere

Calisthenics

Calisthenicsutrustning Calisthenics udstyr med høj funktionalitet og holdbarhed, som henvender sig til en bred målgruppe, bliver oftere og oftere brugt i byggeprojekter for kommuner, på...

Læs mere
Vi hjälper dig gärna komma igång med ditt nya crossfitområde

Låt NOORD hjälpa dig att hitta just den utomhusträningsutrustning som ger dig det perfekta Crossfit-passet.

SwedishDanishEnglishGerman